Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Containers

Heeft u afval waar u vanaf moet? Vliko kan u helpen met alle soorten afval, in alle soorten containers. Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval, het inzamelen van papier of het plaatsen van een perscontainer, Vliko heeft voor uw organisatie dé oplossing.

Ook voor inzamelmiddelen op kantoor of op uw terrein bent u bij Vliko aan het goede adres. Wij leveren een groot assortiment aan diverse inzamelmiddelen welke geheel aan te passen zijn aan uw wensen.

Het assortiment containers is erg groot en volledig afgestemd op de behoefte van de klant. Via onderstaande links kunt u het grootste deel van ons assortiment bekijken. Hebt u een container nodig die hier niet te vinden is? Neem dan contact met ons op.

Kleine afzetcontainers; zowel open als gesloten containers
Grote afzetcontainers; zowel open als gesloten containers
Rolcontainers; zowel stalen als kunststof containers
Perscontainers
EcoCassette
Ondergrondse containers

Kleine afzetcontainers

Kleine afzetcontainers

grote afzetcontainers

rolcontainers

perscontainers

Ecocassette

ondergrondse container