Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Aanleveren van afval

Op onze nieuwbouwlocatie in Zoeterwoude, ideaal gelegen aan de A4 en de N11, zijn wij helemaal ingericht op het efficiƫnt aanleveren van afval. De centrale ligging tussen Leiden en Alphen a/d Rijn is een groot voordeel. U kunt bij ons diverse afvalstromen aanleveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld puin, hout, groen en dakafval. Gevaarlijk afval en vloeistoffen zijn niet toegestaan.

Om te zorgen dat u voldoet aan alle vereiste wetgeving en om onnodige wachttijden te voorkomen bij onze weegbrug willen u op de hoogte brengen van deze spelregels m.b.t. het aanleveren van afval op rekening.

- Vraag vooraf bij ons een afvalstroomnummer aan. Dit is een nummer die zegt wie u bent, wat u vervoert en waar u naar toe gaat.
- Neem een compleet ingevuld begeleidingsformulier (inclusief afvalstroomnummer) mee en lever dit in bij onze weegbrug. Blanco exemplaren zijn eventueel verkrijgbaar bij onze weegbrugmedewerkers.

Dit begeleidingsformulier en het afvalstroomnummer zijn wettelijke verplicht als u als bedrijf afval vervoert.


De voordelen van het aanleveren van uw afval bij Renewi locatie Zoeterwoude:
- Goede bereikbaarheid (direct gelegen naast de A4 en N11)
- Scherpe tarieven
- Uitstekende service
- 97% recycling & nuttig hergebruik
- Contant, op rekening of per pin betalen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Zaterdag van 8.00 - 12.00 uur

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken