Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Advies

In ieder bedrijf of bedrijfsomgeving ontstaat afval. Of dit nu bedrijfsafval, bouw- en sloopafval of gevaarlijk afval betreft, het economisch omgaan met afval is nauwelijks meer een keuze te noemen.

Beheer van afval en reststoffenmanagement is van essentieel belang voor ieder bedrijf; met betrekking tot milieu, imago en kosten. Afval is niet langer waardeloos, het biedt juist perspectief!

Samen met u komen wij tot een pasklaar advies waarmee u in één keer uw gehele afvalmanagement overlaat aan de expert. Na een periode van de samenwerking zullen wij de samenwerking evalueren en samen met u kijken naar eventuele verbeterpunten.

Vliko is uw partner op het gebied van afvalmanagement voor diverse branches. Bekijk de branches hier.


Vanuit de brede milieukennis van Vliko wordt u geadviseerd over het organiseren en beheren van afval- en reststromen binnen uw bedrijf. Onderwerpen die besproken worden zijn: afvalscheiding, afvalbeheer, recycling, wetgeving, kosten en transport.

Laat u informeren over de mogelijkheden