Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afval op de werkplek

Afvalscheiden begint bij de bron. Maar hoe krijgt u uw medewerkers of bezoekers zo ver dat u het maximale uit uw afvalscheiding haalt? Het succes van het slagen van het afval scheiden bij de bron, wordt tenslotte mede bepaalt door de mensen in het bedrijf.
Om u hierbij de helpen heeft Vliko een samenwerking met Lune. Lune heeft een groot assortiment van diverse inzamelmiddelen voor op uw kantoor of op het terrein. Een groot gedeelte van deze afvalscheidingsystemen is flexibel van indeling waardoor er eenvoudig geschakeld kan worden mocht de wens ontstaan om de afvalstromen te wijzigen. De duurzaamheid van de systemen wordt verhoogd doordat de delen separaat te vervangen zijn.

Duidelijke communicatie

Door het unieke concept is het voor iedereen duidelijk hoe het afval gescheiden dient te worden. Door middel van het toekennen van kleuren aan afvalstromen, zal de afvalscheiding maximaal plaatsvinden met minimale vervuivling en dus een maximale besparing op uw afvalkosten.

Maatwerk

Naast de standaard inzamelmiddelen bieden wij u de mogelijkheid om de inzamelmiddelen exact naar uw wens vorm te geven. Dit maatwerk is van essentieel belang om de inzamelmiddelen te laten integreren in uw bedrijf. Denk hierbij aan de kleuren en het materiaal van de inzamelmiddelen. Ook zijn er van één soort inzamelmiddel, verschillende formaten te verkrijgen. Bekijk hieronder onze verschillende soorten inzamelmiddelen. Mocht u hier graag meer informatie over willen ontvangen kunt u contact met ons opnemen.

Papiermandjes

Vliko biedt ook de mogelijkheid voor aparte papiermandjes. Deze kunnen zowel gebruikt worden op de werkplek als op bijvoorbeeld scholen. Een eenvoudig maar doeltreffend inzamelmiddel.