Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Inzamelmiddelen op kantoor

Door onze samenwerking met diverse grote bedrijven in diverse sectoren en onze jaren lange ervaring op het gebied van afvalinzameling hebben wij inmiddels ruime ervaring opgedaan in het omgaan met afval op de werkplek. Wij weten dat een succesvolle omschakeling naar afval scheiden bij de bron niet alleen een kwestie is van het aanschaffen van een centraal afval inzamelmiddel maar dat dit ook aanzienlijk kan schelen in de kosten van uw afvalinzameling.

Het succes van het slagen van het afval scheiden bij de bron, wordt mede bepaalt door de mensen in het bedrijf. Wij kunnen hierbij optreden als partner door te helpen bij het communiceren middels een campagne en/of presentatie. Na het plaatsen van het afvalsysteem zullen wij een vinger aan de pols houden om te kijken of alles volgens plan verloopt. Waar nodig kunnen wij “tools”aanleveren ter verbetering van het afvalscheidingsproces.

Type inzamelmiddel

Voordat een bedrijf overgaat tot de aanschaf van een afvalscheiding systeem zitten wij graag met het betreffende bedrijf om tafel om de afval inzamel behoefte te inventariseren, het in kaart brengen van de huidige afval inzamel situatie en het juiste doel te bepalen. Wij zullen daarnaast een kosten/baten analyse maken voordat het meest geschikte inzamelmiddel bepaalt wordt. Uiteraard stemmen wij de interne afvalinzameling af op de inzameling welke wij voor u doen zodat dit naadloos op elkaar aansluit.

Maatwerk

Een groot gedeelte van onze afvalscheidingsystemen is flexibel van indeling waardoor er eenvoudig geschakeld kan worden mocht de wens ontstaan om de afvalstromen te wijzigen. De duurzaamheid van onze systemen wordt verhoogd doordat de delen separaat te vervangen zijn. Hier onder presenteren wij enkele mogelijkheden qua inzamelmiddelen. Mocht u hier meer over willen weten kunt u altijd contact met ons opnemen.