Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gebroken puin / menggranulaat

Menggranulaat is een andere benaming voor gebroken puin. Menggranulaat is geschikt om als fundering te fungeren voor uw oprit en/of parkeerplaatsen. Aan menggranulaat worden qua eigenschappen de volgende eisen gesteld: Het mengsel bestaat uit ongeveer 50% betongranulaat en 50% overig puingranulaat. De kleur varieert van bruin/rood/wit tot grijs, afhankelijk van de samenstelling van het puingranulaat. De samenstelling van puingranulaat hangt namelijk af van welk voorradig materiaal er gebroken wordt.

Vliko levert gebroken puin / menggranulaat aan klanten in de regio Leiden. Kwalitatief hoogwaardig menggranulaat, snel geleverd en tegen scherpe prijzen!