Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Puingranulaat

Puin krijgt bij Vliko een tweede leven in de vorm van granulaat, een belangrijke grondstof voor de wegenbouw. Vliko beschikt over een moderne puinbreekinstallatie, die het grove puin sorteert en doseert. De installatie is uitgerust met windshifters en een magneetband. Door het hoogwaardige proces voldoet het eindresultaat aan alle eisen van de BRL 2506.

Puingranulaat is een mengsel van gebroken bakstenen en betonpuin. Puingranulaat wordt voornamelijk gebruikt in funderingen of als verharding onder een oprit. Het puingranulaat is niet decoratief, dus niet geschikt om in uw tuin aan te brengen. Wel is het goed geschikt als onderlaag voor uw oprit.

Bij Vliko kunt u terecht voor verschillende fracties puingranulaat. Neem contact op voor alle mogelijkheden.