Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Tandartspraktijken

Voor tandartspraktijken kan afvalinzameling en -verwerking een forse kostenpost zijn. Je hebt misschien ook geen idee wat momenteel goede en realistische tarieven zijn. Eerlijk gezegd heb je ook geen tijd om je hiermee bezig te houden.

Voorpraktijken heeft Vliko geselecteerd als leverancier voor het collectief "afvalverwijdering voor praktijken". Denk hierbij aan bedrijfsafval en papier & karton. Wij zijn hier zeer enthousiast over. Met al vele tevreden (tandarts)praktijken weet Vliko precies waar de kansen en aandachtspunten voor de praktijk liggen. Op deze wijze ben je verzekerd van een uitstekende service op het gebied van afval tegen uiterst scherpe tarieven. Een win-win situatie dus.

Bespaar tot wel 40% op afvalkosten! Uw voordeel kan oplopen tot wel € 1.400 per jaar.

Vliko is al ruim 50 jaar een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Ruim 97% van de door Vliko ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met de missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier.

Voor tandheelkundige praktijken is het bovendien een groot gemak dat ook tandheelkundig afval in het contract kan worden opgenomen.

Schrijf hier direct in voor uw vrijblijvende voordeelberekening.