Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Evenementenservice

Renewi is gespecialiseerd in de afvalinzameling en -verwerking bij alle mogelijke evenementen. Van een kleinschalige braderie tot een groot pop- of dancefestival met duizenden bezoekers op een evenemententerrein.

Om de vrijkomende afvalstromen te kunnen bepalen, kijken wij samen met u naar het soort evenement en het te verwachten aantal bezoekers. Daarna adviseren wij u over de mogelijkheden tot afvalscheiding en de soorten en maten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Denk hierbij aan verschillende soorten afzet-, rol- en perscontainers.

Bij vele festivals en evenementen in de regio verzorgen wij inmiddels al de gehele afvalinzameling en -verwerking. U treft ons o.a. aan op de Rrrollend festivals, Werfpop, 071-Borrels, Trekkertrek en ga nog maar even door.

Vragen over hoe wij de afvalinzameling en -verwerking het best kunnen verzorgen tijdens uw evenement? We staan u graag te woord, 071-5811700