Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoCassette

Het efficiënt en op maatschappelijk verantwoorde wijze van inzamelen van afval wordt steeds belangrijker. De regelgeving wordt strenger, locaties worden moeilijker bereikbaar, CO2 uitstoot moet verlaagd worden en de kosten voor logistiek blijven stijgen.

EcoVision creëerde daarom een afvalcontainersysteem dat een oplossing biedt voor deze problematiek.


Om de hoeveelheid wisselingen te beperken is De EcoCassette voorzien van een perssysteem. Een klep perst na iedere inworp het afval in de container samen. Hierdoor heeft de EcoCassette een capaciteit van tenminste 21m³. Na het legen wordt de EcoCassette grondig gereinigd en gecontroleerd. Klanten zijn dus verzekerd van een schone en goedwerkende installatie.


De EcoCassette kan in principe overal geplaatst worden.

• Vrijstaand in de open lucht;
• Inpandig, bijv. in een parkeergarage;
• In een op maat gemaakte ombouw;
• De opbouw is in elke gewenste kleur verkrijgbaar;


De voordelen

• Wordt in zijn geheel gewisseld;
• Er blijft geen persgedeelte achter;
• Er hoeft niets aan,- of afgekoppeld te worden;
• Bij het wisselen komt er geen afval vrij.

Voor locaties waar vrachtwagens niet of moeilijk kunnen komen heeft EcoVision de EcoTransponder ontwikkeld. Deze kan met één EcoCassette gemakkelijk door smalle straten manoeuvreren en probleemloos een parkeergarage met een doorrijhoogte van vanaf 1,95 m binnenrijden.


Kiezen voor de EcoCassette betekent dus niet alleen grotere efficiëntie, minder transportkosten, altijd een schone container, maar ook zekerheid voor de toekomst. Zekerheid dat uw afval altijd probleemloos en tegen zo laag mogelijke kosten wordt ingezameld en verwerkt.

Voor meer informatie over de EcoCassette kunt u contact met ons opnemen.