Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi....
"waste no more"

Renewi is een toonaangevend 'waste to product' bedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven. Lees verder.

Rolcontainerroute

Wilt u weten wannneer uw rolcontainer wordt geledigd en wat de regeling is rond de feestdagen? Bekijk hier de ledigingsroute.

Klik hier.

Digitale nieuwsbrief

Werken bij Renewi

Als experts op het gebied van afvalinzameling & recycling zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Ga jij de uitdaging aan? Lees verder

Welkom in de wereld van Renewi, waar afval niet bestaat

Waar het restproduct van vandaag, weer de grondstof is voor morgen. Dat is waar we vanuit ruim 160 vestingen in de Benelux elke dag aan werken. Persoonlijk en altijd dichtbij. Renewi biedt voor elk afvalvraagstuk, een duurzame oplossing. We zetten onze kennis en de nieuwste technologie in om zoveel mogelijk materialen terug te winnen uit afval. Samen met u geven we zo nieuw leven aan gebruikte materialen. Van alles dat we inzamelen, verwerken we nu al 90% weer tot nieuwe grondstoffen en energie. Zo dragen we concreet bij aan een betere wereld.

Laatste nieuws

8 november 2018

Belangrijke informatie over prijs- en marktontwikkelingen 2019

Lees verder

22 maart 2018

Internationale oudpapiermarkt onder druk

Lees verder

30 november 2017

Een aantal belangrijke ontwikkelingen in 2018 voor de afvalmarkt

Lees verder