Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gratis afvalscan

Maak een gratis afvalscan!

Wilt u ook besparen op de kosten van afval door uw bedrijfsafval beter te laten scheiden? Vliko adviseert bedrijven in de omgeving van Leiden hoe zij het beste afval kunnen scheiden. Dit doen wij met de gratis afvalscan. Tijdens de afvalscan zullen wij uw afvalstromen analyseren en kijken waar verbeterpunten liggen met betrekking tot het scheiden van de verschillende types afval. Hierna maken wij een speciaal afvalplan voor uw bedrijf.

Bedrijfsafval in omgeving Leiden goedkoper laten recyclen?

Vliko streeft naar een zo hoog mogelijk percentage recycling in de regio Leiden. Wanneer uw bedrijf het afval zo goed mogelijk scheidt, kunnen wij met minder handelingen grondstoffen en producten uit het afval halen. Dat zorgt voor minder kosten voor ons en daarmee ook voor uw bedrijf. Daarnaast bespaart u als bedrijf natuurlijk ook op de uitstoot van CO2. Doordat veel bedrijven in Leiden en omgeving hun afval al laten verwerken door Vliko is er al een flinke daling in de uitstoot van schadelijke stoffen gerealiseerd in het afval van bedrijven uit Leiden.

Gratis afvalscan laten maken?

Wilt u een gratis afvalscan en weten hoe u beter uw afval kunt scheiden en hoe u kunt besparen op kosten? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 071-5811700.

Particulier in Leiden?

Ook particulieren in Leiden en omgeving stimuleren wij om afval goed te scheiden. Een particuliere afvalscan is niet mogelijk maar wij leveren wel allerlei soorten containers in de omgeving Leiden. Wanneer u goed de instructies leest over wat voor afval wel en niet in de afvalcontainer mag, scheid u het afval op de juiste manier. Op die manier kunnen wij in onze afvalverwerkingscentrale in Leiderdorp meer afval recyclen en helpt u het milieu!

Wilt u in de omgeving van Leiden een afvalcontainer bestellen? In onze webshop bestelt u gemakkelijk online een container!