Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bakker van Maanen en Renewi gaan samen voor duurzaamheid

Bakker van Maanen is per 1 november 2017 een samenwerking aangegaan met Renewi Vliko voor de afvalinzameling en -verwerking. Het stukje lokale betrokkenheid en duurzaamheid heeft voor Bakker van Maanen een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor Renewi Vliko als afvalpartner. Alle ca. 50 vestigingen zijn inmiddels voorzien van een eigen rolcontainer voor hun bedrijfsafval.

Renewi Vliko is gevestigd in Zoeterwoude en is al meer dan 50 jaar een toonaangevend afvalbedrijf in de regio Leiden. Sinds begin 2017 is Vliko onderdeel van Renewi. ontstaan na een fusie tussen Shanks en Van Gansewinkel. Renewi besteedt in haar dagelijkse werkzaamheden veel aandacht aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de circulaire economie. Ieder jaar wordt maar liefst 90% van het afval dat wordt ingezameld door Renewi hergebruikt.