Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Lions Club Leiden Oude Rijn op bezoek bij Renewi Vliko

Op woensdag 21 november waren de leden van de Lions Club Leiden Oude Rijn te gast bij Renewi Vliko. De Lions Club organiseert o.a. al jaren de Toetertoer, waar wij als Renewi Vliko al 12 jaar actief deelnemer aan zijn.

Middels een presentatie en een rondleiding over ons terrein hebben wij de leden meegenomen in onze wereld van afval & papier recycling. Zodoende heeft iedereen een kijkje kunnen nemen in onze duurzame hallen waarbij alles draait om duurzaamheid en recycling. Uit de reacties van de leden kunnen we concluderen dat het een geslaagde bijeenkomst was, waarbij een ieder wijzer is geworden over onze nieuwe duurzame locatie en onze nieuwe organisatie Renewi. Voor beide partijen een meer dan geslaagde bijeenkomst.