Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Twee nieuwe DAF EURO-6 inzamelvoertuigen


De inzamelvoertuigen

De twee nieuwe DAF CF inzamelvoertuigen voldoen perfect aan de eisen die door Vliko zijn gesteld. Een zo laag mogelijke CO2-uitstoot, een laag eigen gewicht en toonaangevend op het gebied van brandstofefficiency, betrouwbaarheid en levensduur. Anton van der Niet, verkoper bij BLOM-DSW, overhandigde onlangs de sleutels van de nieuwe DAF’s aan Adrie van Duyvenboden.

De beide DAF CF 290 FAN met de 10,8 liter PACCAR motor zijn uitgerust met Day Time Running Lights met aan elke zijde vier led’s geïntegreerd in de koplampen, twee zwaailichten op het cabinedak, Orlaco front- en zijzicht camerasysteem, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een luchtgeveerde aangedreven achteras en gestuurde naloopas.

De comfortabele cabine is voorzien van een Luxury Air chauffeursstoel, Automatische temperatuurregeling (ATC), airconditioning, en Vehicle Stability Control-systeem (VSC) ter verbetering van de actieve rijveiligheid. De Palfinger autolaadkraan, het VDL 20 tons low version haakarmsysteem en het Welvaarts weegsysteem is geplaatst door Bevako in Delfgauw.

De DAF’s worden ingezet voor het legen van boven- en ondergrondse afvalcontainers, glasbakken en het inzamelen van afval, papier en plastic, in de regio Leiden.

Vliko

Met 120 gemotiveerde medewerkers verzorgt Vliko in Leiderdorp de afval-inzameling en recycling voor gemeenten, de bouwsector, ziekenhuizen, instellingen, het bedrijfsleven en de particulieren markt. Door de jarenlange inzameling van afval en de milieuvriendelijke recycling is Vliko uitgegroeid tot een efficiënte organisatie, die snel alle denkbare afvalstromen kan inzamelen en recyclen. Met behulp van hoogwaardige technieken maakt Vliko uit afval kant en klare grondstoffen en producten.

De afgelopen jaren hebben ze een recyclingpercentage behaald van ruim 88 procent. Met klantgerichte en deskundige dienstverlening op maat ontwikkelt Vliko, samen met de opdrachtgever, een toegespitste afvalscan waarbij de scheiding van het afval al op de werkvloer van de klant begint, en waarbij gebruik gemaakt wordt van inzamelmiddelen die zijn afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de klant. Een milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing.

Adrie van Duyvenboden, manager operations bij Vliko, is zeer te spreken over de samenwerking met BLOM-DSW. “Er wordt snel en vakkundig ingespeeld op vragen van ons, ze leveren een uitstekende service en komen met een goede prijs/kwaliteitverhouding”. Het onderhoud aan de DAF voertuigen wordt door de dealer verzorgd.