Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Twee nieuwe elektrische heftrucks geleverd

Om de dienstverlening van Vliko, onderdeel van Renewi, op hoog niveau te houden is goed materieel essentieel. Om die reden worden er elk jaar nieuwe voertuigen en machines aangeschaft. Van portaalwagens tot aan heftrucks en van kranen tot aan shovels. Allemaal materieel dat ons helpt om meer van afval te maken….. op een zo duurzaam mogelijke en veilige wijze.

Zo zijn er afgelopen week een tweetal elektrische heftrucks geleverd in Zoeterwoude. Deze Linde E35 veelzijdige heftrucks zijn volledig elektrisch, leveren optimale prestaties en worden met name ingezet voor de werkzaamheden in onze papierhal. De accu gaat circa 8 uur mee, waarna deze opnieuw opgeladen moet worden. Met de unieke, gepatenteerde Linde pendel-as en robuuste chassis is deze veelzijdige elektrische heftruck niet alleen uitzonderlijk stabiel maar ook indrukwekkend wendbaar. Dit garandeert een veilige, nauwkeurige lasthandling in zeer uiteenlopende intensieve toepassingen.