Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren in ...

Container nodig in omgeving Leiden?

Vliko verhuurt containers in de omgeving Leiden. Of u nu een afvalcontainer in Sassenheim, Zoeterwoude, Leiderdorp, Noordwijk of Alphen aan den Rijn nodig heeft: bij Vliko bent u aan het juiste adres! Wij leveren ook containers in plaatsen zoals Lisse, Hillegom, Voorschoten en Katwijk.

Ons operationele gebied bestaat kortom uit Leiden en de wijde omgeving. Snel en goedkoop containers huren kunt u bij Vliko in de volgende plaatsen: Kaag, Lisse, Sassenheim, Hillegom, De Zilk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Hoogmade, Warmond, Roelofarendsveen, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Zoeterwoude, Hazerswoude Dorp, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam en Woubrugge!

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Leiden

Vliko haalt ook uw bedrijfsafval in omgeving Leiden op. Voor het verwerken en recyclen van bedrijfsafval in onder andere Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Noordwijk heeft u aan Vliko een milieuvriendelijke en betrouwbare partner. Wanneer wij uw bedrijfsafval in Leiden ophalen, recyclen wij namelijk 93% van uw afval!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Kaag, Lisse, Hillegom, De Zilk, Noordwijk, Voorhout, Katwijk, Rijsburg, Wassenaar, Valkenburg, Zoeterwoude, Warmond, Hoogmade, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Alphen aan de Rijn en nog veel meer plaatsen!