Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Nieuwe Wetering & Oude Wetering

Afvalcontainer Nieuwe Wetering en Oude Wetering bestellen

Bij Vliko kunt u gemakkelijk en online een afvalcontainer bestellen voor de regio Nieuwe Wetering en Oude Wetering. In onze webshop heeft u keuze uit allerlei soorten containers. En wij leveren al deze type containers in Nieuwe Wetering en Oude Wetering. Wilt u ergens anders dan in Nieuwe of Oude Wetering een container bestellen? Kijk dan hier waar wij nog meer leveren. Wij leveren onder andere containers in Leiden, Alphen aan den Rijn en Voorschoten!

Bestel direct een container in onze webshop!

Wanneer u op het laatste moment een afvalcontainer nodig hebt in Nieuwe Wetering of Oude Wetering, is dit voor Vliko geen probleem. Wanneer u bij ons vandaag in de webshop een container bestelt, staat hij morgen al bij u op de stoep in Nieuwe Wetering of Oude Wetering.

Wij recyclen ook bedrijfsafval uit Nieuwe Wetering en Oude Wetering

Bent u een bedrijf in Nieuwe Wetering en Oude Wetering? Wij zamelen ook bedrijfsafval in en verwerken het. Wij zijn werkzaam in regio Leiden dus wij halen ook bedrijfsafval op in Nieuwe Wetering en Oude Wetering. Wilt u meer weten over het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval uit Nieuwe en Oude Wetering? Neem dan contact met ons op!