Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Oegstgeest

Goedkope afvalcontainer in Oegstgeest bestellen

Bij Vliko bestelt u simpel en snel een goedkope afvalcontainer voor in Oegstgeest. In onze webshop heeft u keuze uit allerlei soorten containers. En vanzelfsprekend leveren wij al deze type containers in Oegstgeest. Wilt u ergens anders dan in Oegstgeest een container bestellen? Kijk dan hier waar wij nog meer leveren. Wij leveren onder andere containers in Leiden, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude!

Snelle levering!

Ook wanneer u op het laatste moment een afvalcontainer nodig heeft in Oegstgeest, is dit voor Vliko geen probleem. Wanneer u bij ons vandaag in de webshop een container bestelt, staat hij morgen al bij u op de stoep in Oegstgeest. Goedkoop, simpel en snel.

Ook voor bedrijfsafval in Oegstgeest kunt u bij ons terecht

Bent u een bedrijf en wilt uw bedrijfsafval laten verwerken in Oegstgeest? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Want wij zamelen ook bedrijfsafval in en verwerken dit duurzaam. Hierbij willen wij zoveel mogelijk van het bedrijfsafval recyclen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Diverse soorten afvalcontainers

Wat voor type afval u ook heeft, in Oegstgeest leveren wij alle soorten afvalcontainers. Van een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval tot een container voor groenafval: bij Vliko bent u voor een container in Oegstgeest aan het juiste adres! U kunt bij ons ook afvalcontainers voor houtafval en schoon puin bestellen in de webshop. Wij proberen een zo hoog mogelijk percentage van ons afval te recyclen. Wanneer u dus in Oegstgeest een afvalcontainer bestelt bij Vliko, zorgt u voor een daling in de uitstoot van CO2!