Geslaagde Open Dag

Op zaterdag 17 juni nam Vliko, onderdeel van Renewi, vele bezoekers mee in de wereld van afval & recycling. Omwonenden, families met kinderen en ook klanten waren naar Zoeterwoude gekomen om meer te weten te komen over de werkzaamheden van Vliko.

Bezoekers konden de twee nieuwe duurzame hallen in en mochten o.a. plaatsnemen in de indrukwekkende vrachtwagens, kranen en shovels. In het kader van de veiligheid konden de kinderen bij de ‘dode hoek’ opstelling kennismaken met de gevaren van de ‘dode hoek’. Er was tevens voldoende gelegenheid om vragen te stellen over het recyclingproces aan de vele Vliko medewerkers die aanwezig waren. Toen ‘s-middags ook nog eens de zon doorkwam, kon de dag niet meer stuk!

Algemeen directeur Bas Bax: “Geweldig om vandaag ons mooie bedrijf aan iedereen te laten zien en dan is het natuurlijk mooi om zoveel positieve reacties van bezoekers te mogen ontvangen. Mensen zien nu precies wat we eigenlijk doen met het afval….. we zamelen het in en proberen dit dan zoveel mogelijk te recyclen en nieuwe producten van te maken. En het is natuurlijk fantastisch om vandaag zoveel kinderen te zien en tegelijk een stukje voorlichting te geven, naast het feit dat het geweldig is om in zo’n indrukwekkende shovel of vrachtwagen te mogen zitten. Ik ben tevens enorm trots op al onze eigen mensen die vandaag vol enthousiasme over hun eigen mooie werk hebben kunnen vertellen”.

Al met al een enorm geslaagde Open Dag, waarbij de bezoekers weer een stuk wijzer zijn geworden over afval en recycling! Missie geslaagd.