Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Alphen aan den Rijn

Online een container huren in Alphen aan den Rijn?

Het maakt niet uit voor wat voor type afval u een container nodig heeft, Vliko levert alle soorten afvalcontainers in Alphen aan den Rijn. Wanneer u een afvalcontainer in Alphen aan den Rijn nodig heeft, kunt u de container eenvoudig bestellen in onze online webshop! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Alphen aan den Rijn? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

6 KUUB CONTAINER VOOR BOUW- EN SLOOPAFVAL

291,95 all-in

Bestel direct een container

Wij verwerken ook bedrijfsafval in Alphen aan den Rijn

U bent bij Vliko aan het juiste adres wanneer u bedrijfsafval in Alphen aan den Rijn wilt laten inzamelen en recyclen. Wij zamelen niet alleen uit bedrijfsafval in, maar verwerken het en proberen een zo hoog mogelijk recyclingspercentage te bereiken. Zo bent u ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval uit Alphen aan den Rijn laat inzamelen en verwerken door Vliko. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Morgen al uw container op de stoep in Alphen aan den Rijn

Ga naar onze webshop en huur online eenvoudig uw afvalcontainer in Alphen aan den Rijn. Gemakkelijke online betaalmogelijkheid, snelle levering en een goede service: Aarzel niet langer en bestel uw container voor Alphen aan den Rijn bij Vliko!
wijk!