Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bodegraven

Afvalcontainer huren in Bodegraven?

Vliko levert ook afvalcontainers in Bodegraven! U kunt eenvoudig een afvalcontainer in de webshop bestellen. En wanneer u vandaag bestelt, kunnen wij morgen uw container al op de stoep zetten in Bodegraven. Van het ingezamelde afval probeert Vliko een zo hoog mogelijk percentage te recyclen. Wanneer u dus bij Vliko een container bestelt, bent u niet alleen verzekerd van een lage prijs en een snelle levering maar u zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot!
Ga direct naar onze afvalcontainerwebshop en bestel een container in Bodegraven

Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Bodegraven? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bestel direct uw container in Bodegraven in onze webshop!

Ga nu direct naar onze webshop en bestel een afvalcontainer voor de regio Bodegraven!

Wij verwerken ook bedrijfsafval in Bodegraven

Bent u een bedrijf en wilt uw bedrijfsafval laten verwerken in Bodegraven? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Want wij zamelen ook bedrijfsafval in en verwerken vervolgens bedrijfsafval uit Bodegraven. Hierbij willen wij zoveel mogelijk van het bedrijfsafval recyclen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!