Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Hillegom

Online container bestellen in Hillegom

Wilt u een afvalcontainer huren in Hillegom? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk online afvalcontainers in onze webshop bestellen voor de omgeving Hillegom. En vandaag besteld = morgen al geleverd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Hillegom? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijfsafval inzamelen en verwerken in Hillegom

Vliko helpt u ook met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw bedrijfsafval in Hillegom. Wij zamelen uw bedrijfsafval in en verwerken bedrijfsafval vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Hillegom? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel nu online uw afvalcontainer in Hillegom!

In onze webshop kunt u heel eenvoudig online een container bestellen in Hillegom. Gemakkelijk online betalen en een snelle levering is vanzelfsprekend bij Vliko. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de afvalcontainer morgen al bij u op de stoep in Hillegom staan!