Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kaag

Online container bestellen in Kaag

Wilt u een afvalcontainer huren in Kaag? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk online afvalcontainers in onze webshop bestellen voor de omgeving Kaag. En vandaag besteld = morgen al geleverd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Kaag? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijfsafval inzamelen en verwerken in Kaag

Vliko helpt u ook met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw bedrijfsafval in Kaag. Wij zamelen uw bedrijfsafval in en verwerken bedrijfsafval vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Kaag? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel nu online uw afvalcontainer in Kaag!

In onze webshop kunt u heel eenvoudig online een container bestellen voor de omgeving Kaag. Gemakkelijk online betalen en een snelle levering is vanzelfsprekend bij Vliko. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de afvalcontainer morgen al bij u op de stoep in Kaag staan!