Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Leiden

Container nodig in Leiden?

Wanneer u een container wilt huren in Leiden bent u bij Vliko aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online afvalcontainers in Leiden in onze webshop. Vandaag besteld = morgen al bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Leiden? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Vliko helpt ook met uw bedrijfsafval in Leiden

Ook voor het verwerken van bedrijfsafval in Leiden kunt u bij ons terecht. Wij zamelen bedrijfsafval in en verwerken bedrijfsafval uit Leiden vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Leiden? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Online container in omgeving Leiden bestellen?

U kunt heel eenvoudig en snel in onze online webshop een afvalcontainer bestellen in de omgeving Leiden. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Leiden staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder Vliko!

Voor alle soorten afval is er een container in Leiden

Wat voor type afval u ook heeft, in Leiden leveren wij alle soorten afvalcontainers. Van een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval tot een container voor groenafval: bij Vliko bent u voor een container in Leiden aan het juiste adres! U kunt bij ons ook afvalcontainers voor houtafval en schoon puin bestellen in de webshop. Wij proberen een zo hoog mogelijk percentage van ons afval te recyclen. Wanneer u dus in Leiden een afvalcontainer bestelt bij Vliko, zorgt u voor een daling in de uitstoot van CO2!