Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Leiderdorp

Vandaag besteld = morgen uw container op de stoep in Leiderdorp

Heeft u een afvalcontainer in Leiderdorp nodig? Bij ons kunt u gemakkelijk en snel uw container online bestellen in onze webshop. En wanneer u vandaag bestelt, kunnen wij de container morgen al bij u in Leiderdorp regelen. Wat voor soort type afval u ook heeft en op welke termijn u de container ook nodig heeft: Vliko is de containerverhuurder in omgeving Leiderdorp. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Leiderdorp? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Wij verzamelen en verwerken ook bedrijfsafval in Leiderdorp

Ook bedrijven uit de omgeving Leiderdorp kunnen bij ons terecht voor hun afval. Wij halen namelijk bedrijfsafval op in Leiderdorp en verwerken het. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk van uw bedrijfsafval te recyclen tot nieuwe grondstoffen. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Leiderdorp? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Ga naar onze webshop en bestel online uw container!

Huur snel en simpel een container in Leiderdorp in onze webshop. Kies de container naar keuze uit en volg het simpele bestelproces. U kunt veilig online betalen en de afleveringsdatum en het adres in Leiderdorp aangeven. Aarzel dus niet langer wanneer u een container in Leiderdorp nodig heeft en bestel bij Vliko!