Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Lisse

Online container bestellen in Lisse

U kunt bij Vliko gemakkelijk online een container huren bij Lisse. Om een container te bestellen in Lisse, kunt u naar onze online webshop gaan en binnen een paar stappen bent u verzekerd van een container in Lisse! En wanneer u vandaag bestelt, kan de container eventueel morgen al bij u op de stoep staan! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Lisse? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Vliko: Ook voor uw bedrijfsafval in Lisse

Wilt u bedrijfsafval in Lisse laten inzamelen en verwerken? Ook dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Wanneer u wilt dat wij uw bedrijfsafval ophalen in Lisse, is dat geen probleem. Vervolgens verwerken wij uw bedrijfsafval op een milieuvriendelijke manier . Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Lisse? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Huur nu online uw afvalcontainer in Lisse!

Bestel snel en heel simpel een afvalcontainer in de omgeving Lisse. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Lissestaan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder Vliko!