Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Noordwijk

Wij leveren ook afvalcontainers in Noordwijk en Noordwijkerhout!

Wanneer een afvalcontainer in Noordwijk wilt huren, kunt u bij Vliko deze container gemakkelijk online bestellen. Vandaag besteld is morgen zelfs al geleverd! Wij leveren ook in andere plaatsen containers dan in Noordwijk of Noordwijkerhout. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Noordwijk? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijfsafval laten inzamelen en recyclen in Noordwijk?

In Noordwijk zijn best veel bedrijven met allemaal hun eigen afval. Vliko is uw partner wanneer het aankomt op bedrijfsafval in Noordwijk. U bent bij ons op het juiste adres voor het verwerken van bedrijfsafval. Wij zamelen bedrijfsafval in Noordwijk in en recyclen hierna zoveel mogelijk van uw bedrijfsafval. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Noordwijk? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Ga naar onze webshop en bestel een container in Noordwijk!

Ga naar onze webshop en bestel snel en eenvoudig uw container in Noordwijk! Wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Noordwijk staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder Vliko!