Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Rijnsburg

Afvalcontainer huren in Rijnsburg? Geen probleem voor Vliko!

Wilt u snel een container huren in Rijnsburg? Dat is bij Vliko geen probleem. Wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Rijnsburg staan. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Rijnsburg? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Vliko: Ook voor uw bedrijfsafval in Rijnsburg

Ook voor uw bedrijfsafval in Rijnsburg bent u bij Vliko aan het juiste adres. Voor het inzamelen, verwerken en recyclen van bedrijfsafval in Rijnsburg is Vliko uw partner. Wij recyclen zoveel mogelijk van het ingezamelde bedrijfsafval. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Rijnsburg? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel nu direct snel en simpel uw container in Rijnsburg

Wanneer u een container nodig heeft in Rijnsburg, is Vliko simpelweg de beste keus. Naast de snelle levering, het gemakkelijke bestelproces en de goede service, zorgen wij er namelijk ook voor dat een zo'n groot mogelijk deel van uw afval uit Rijnsburg gerecycled wordt! Ga naar onze webshop en bestel snel, goedkoop en eenvoudig uw container in Katwijk!