Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Sassenheim

Afvalcontainer huren in Sassenheim?

Wanneer u een afvalcontainer wilt huren in Sassenheim, kunt u eenvoudig en snel een container huren bij Vliko. Om een container te huren in Sassenheim, kunt u naar onze online webshop gaan en daar de stappen volgen. En wanneer u vandaag bestelt, kan de container eventueel morgen al bij u op de stoep in Sassenheim staan! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Sassenheim? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Vliko: Ook voor uw bedrijfsafval in Sassenheim

Wilt u bedrijfsafval in Sassenheim laten inzamelen en verwerken? Ook dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Wij halen uw bedrijfsafval op in Sassenheim en verwerken het vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Sassenheim? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel online uw afvalcontainer in Sassenheim

Bestel snel en heel simpel een afvalcontainer in de omgeving Sassenheim. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Sassenheim staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder Vliko!