Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Voorschoten

Goedkope afvalcontainer huren in Voorschoten? Snelle levering via Vliko!

Voor een goedkope afvalcontainerin Voorschoten bent u bij Vliko aan het juiste adres. Wanneer u vandaag in onze webshop een afvalcontainer bestelt, kunnen wij hem morgen al bij u op de stoep in Voorschoten leveren! U betaalt voor onze containers een scherpe all-in prijs en u krijgt er een uitstekende service en snelle levering voor terug. Dat is waar we bij Vliko voor staan! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Voorschoten? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Ook voor bedrijfsafval in Voorschoten is Vliko de juiste partij!

Bent u een bedrijf in Voorschoten? Vliko zamelt ook bedrijfsafval in Voorschoten in, welke wij vervolgens in onze speciale sorteerinstallatie verwerken. Hierbij proberen we een zo hoog mogelijk percentage van het bedrijfsafval te recyclen. Twijfel als bedrijf kortom niet langer en laat ook uw bedrijfsafval in Voorschoten verwerken door Vliko. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Voorschoten? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Snel, simpel en goedkoop een container in Voorschoten

Ga naar onze webshop en hier bestelt u snel, simpel en goedkoop een container in Voorschoten. Welk type afval u ook heeft, in de webshop kunt u de gewenste container aanvinken. Vervolgens kunt u veilig online betalen. En wanneer u vandaag bestelt, staat de container indien gewenst morgen al op uw stoep in Voorschoten!