Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Wassenaar

Vliko: De leverancier van containers in Wassenaar

Wanneer u een afvalcontainer in Wassenaar nodig heeft, bent u bij Vliko aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk containers bestellen in onze online webshop. En wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Wassenaar geplaatst worden! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Wassenaar? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijfsafval inzamelen in Wassenaar?

Bedrijven in Wassenaar kunnen met hun afval ook bij Vliko terecht. Wij zamelen namelijk bedrijfsafval in Wassenaar in en verwerken het vervolgens. Tijdens het verwerken proberen we een zo hoog mogelijk percentage van uw bedrijfsafval te recyclen. Wanneer u een bedrijf bent in Wassenaar, aarzel dan niet langer en laat uw bedrijfsafval verwerken door Vliko! Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Wassenaar? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Container in Wassenaar bestellen? Ga naar de webshop

Wanneer u een container wilt bestellen in Wassenaar, kunt u eenvoudig naar onze webshop en online uw container huren. Bij Vliko betaalt u een lage prijs en wordt de container snel geleverd. Aarzel dus niet langer wanneer u een container in Wassenaar nodig heeft en bestel bij Vliko!