Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

De Zilk

Online container huren in De Zilk

Bestel gemakkelijk en snel een afvalcontainer in onze webshop. Wij leveren ook afvalcontainers in de Zilk! Het online bestellen van afvalcontainers voor omgeving De Zilk gaat heel eenvoudig. Ga naar onze webshop en geef als laatste de straat in De Zilk aan waar de container geplaatst moet worden. En vandaag besteld = morgen al geleverd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan De Zilk? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Ook voor uw bedrijfsafval in De Zilk is Vliko uw partner!

Ook voor het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval in de Zilk bent u bij Vliko aan het juiste adres. Wij zamelen uw bedrijfsafval in en verwerken het vervolgens op een milieuvriendelijke manier waarbij we zoveel mogelijk bedrijfsafval recyclen tot nieuwe grondstoffen. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in De Zilk ? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Ga naar onze webshop en bestel een container in de Zilk!

Ga naar onze webshop en bestel snel een eenvoudig een afvalcontainer in de Zilk. Vandaag besteld, betekent morgen de container al op de stoep in de Zilk! Ga hier naar onze webshop. Gemakkelijk online betalen, en een snelle levering: dat is Vliko B.V.!