Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Leimuiden

Snel, simpel en goedkoop uw container voor in Leimuiden

Heeft u een goedkope afvalcontainer nodig in Leimuiden? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Wij leveren goedkope afvalcontainers in Leimuiden en omgeving. U kunt gemakkelijk online de container bestellen in onze webshop. En wanneer u vandaag bestelt, kunnen wij de container morgen al bij u op de stoep in Leimuiden afleveren. Vliko staat voor service en kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Leimuiden? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijf in Leimuiden? Wij verwerken ook bedrijfsafval!

Wij verzamelen en verwerken ook bedrijfsafval in Leimuiden. Wij halen het bedrijfsafval op en verwerken het. Wij proberen zoveel mogelijk van het bedrijfsafval te recyclen tot nieuwe grondstoffen. Op die manier bent u als bedrijf in Leimuiden ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval laat verwerken door Vliko. Twijfel als bedrijf kortom niet langer en laat ook uw bedrijfsafval in Leimuiden verwerken door Vliko. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Ga naar onze webshop en huur snel een container in Leimuiden!

Ga naar onze webshop en hier kunt u snel en gemakkelijk een container bestellen in Leimuiden. Welk type afval u ook heeft, in de webshop kunt u de gewenste container aanvinken. Vervolgens kunt u veilig online betalen via iDEAL. En wanneer u vandaag bestelt, kan de container - indien gewenst - morgen al bij op uw stoep in Leimuiden staan!