Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Koudekerk aan den Rijn

Goedekope afvalcontainer in Kouderkerk aan den Rijn bestellen

Bij Vliko bestelt u eenvoudig online een afvalcontainer voor in Koudekerk aan den Rijn. In onze webshop heeft u keuze uit allerlei soorten containers. En wij leveren al deze type containers in Koudekerk. Wilt u ergens anders dan in Koudekerk aan den Rijn een afvalcontainer bestellen? Kijk dan hier waar wij nog meer leveren. Wij leveren onder andere containers in Leiden, Alphen aan den Rijn en Voorschoten!

Bestel direct uw afvalcontainer in onze webshop

Wanneer u op het laatste moment een afvalcontainer nodig hebt in Koudekerk aan den Rijn, is dit voor Vliko geen enkel probleem. Wanneer u bij ons vandaag in de webshop een afvalcontainer bestelt, staat hij morgen al bij u op de stoep in Koudekerk. Klik hier om direct te bestellen.

Ook voor uw bedrijfsafval in Koudekerk

Bent u een bedrijf in Koudekerk aan den Rijn? Wij zamelen ook bedrijfsafval in en verwerken het. Wij zijn werkzaam in regio Leiden, dus wij halen ook bedrijfsafval op in Koudekerk aan den Rijn. Wilt u meer weten over het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval? Neem dan contact met ons op! Kwaliteit en service tegen scherpe tarieven. Dat is waar Vliko voor staat!