Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Noordwijkerhout

Wij leveren ook afvalcontainers in Noordwijkerhout!

Wanneer een afvalcontainer in Noordwijkerhout wilt huren, kunt u bij Vliko deze container gemakkelijk online bestellen. Vandaag besteld is morgen zelfs al geleverd! Wij leveren ook in andere plaatsen containers dan in Noordwijk of Noordwijkerhout. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Noordwijkerhout? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Bedrijfsafval laten inzamelen en recyclen in Noordwijk?

In Noordwijkerhout zijn een hoop bedrijven met allemaal hun eigen afval. Vliko is uw partner wanneer het aankomt op bedrijfsafval in Noordwijkerhout. U bent bij ons op het juiste adres voor het verwerken van uw bedrijfsafval. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Noordwijkerhout? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel voordelig en snel een container in Noordwijkerhout!

Ga naar onze webshop en bestel snel en eenvoudig uw container in Noordwijkerhout! Wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Noordwijkerhout staan. Voordelig en snel, dat is vliko.nl!