Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over ons

Van containerverhuur tot recyclen van afvalstoffen

Vliko is sinds 1963 een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afval verwerking en recycling. Ruim 97% van de door Vliko ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met de missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier. Voor iedere organisatie, van klein tot groot, biedt Vliko een op maat gemaakte totaaloplossing van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen tot reiniging en transport van afvalstoffen. Vliko is sinds 2017 onderdeel van Renewi.

Ook voor het huren van een afvalcontainer in Leiden en omgeving bent u bij Vliko aan het juiste adres. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel goedkope containers bestellen. Of u uit Leiderdorp, Noordwijk of Leiden komt, altijd geldt: vandaag de afvalcontainer besteld = morgen geleverd. Tevens verzorgen wij het transport van afvalstoffen en onderhoud van terreinen.

Bij Vliko kunt u naast het huren van afvalcontainers in de omgeving Leiden ook terecht voor milieuadvies, opslag van afvalstoffen en transport, inzameling en sorteren van afvalstoffen. Tot slot bewerkt en recyclet Vliko zoveel mogelijk afval.