Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Papier Recycling Alphen & Vliko

Papier Recycling Alphen (PRA) is al vele jaren een groothandel en verwerker van oud-papier en andere restmaterialen. Met ingang van 1 januari 2016 heeft Vliko in goed overleg de activiteiten van Papier Recycling Alphen (PRA) overgenomen.

Een nieuw begin samen met Vliko

Zoals u wellicht weet is Vliko één van de grootste recyclingbedrijven in de regio. Vliko is niet alleen gespecialiseerd in de verwerking van papier en karton, maar ook in afvalstromen als bedrijfsafval, plastic, folie en metalen. Door de overname van PRA versterken wij onze marktpositie en vergroten wij de mogelijkheden voor onze klanten. Oud-eigenaar Sip Linting blijft voorlopig betrokken voor een warme overdracht. Tot augustus 2016 blijven we de activiteiten van PRA uitvoeren vanuit het kantoor in Alphen. Vliko verhuist in die periode naar de nieuwbouwlocatie in Zoeterwoude en de activiteiten van PRA verhuizen dan mee naar deze nieuwe en moderne locatie.

Kwaliteit en service tegen scherpe prijzen staat voorop bij zowel PRA als Vliko. Graag helpen wij u bij het oplossen van uw afvalprobleem. Of het nu gaat om reststromen die u geld opleveren of afvalstromen die geld kosten, wij hebben de expertise in huis om u verder te helpen. Papier, karton, plastic folie, kunststoffen maar ook hout, groenafval, bedrijfsafval en chemisch afval voeren wij voor u af.

Op onze website treft u alle informatie over Vliko en haar dienstverlening aan. Heeft u nog vragen, dan staan wij u graag te woord. Onze contactgegevens vindt u hier.

Toekomst

Met de verhuizing naar Zoeterwoude waar twee moderne hallen worden neergezet, zal Vliko zich verder richten op de totale afvalinzameling en recycling van afvalstoffen. Als onderdeel van Shanks Nederland kan Vliko tevens een landelijke dekking bieden, dus is zowel interessant voor de lokale bedrijven als voor grote landelijke bedrijven. Op deze wijze kunnen wij de klant totaal ontzorgen op het gebied van afvalmanagement.

Vliko is altijd op zoek naar de oplossing met de hoogste mate van recycling of hergebruik, vanzelfsprekend met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij houden u op de hoogte van veranderingen in de regelgeving en bieden vervolgens de meest efficiënte oplossingen. Voor alle vrijkomende afvalstromen kunnen wij passende oplossingen bieden. Deze treft u aan op onze website. Heeft u nog vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.