Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Woubrugge

Huur online een container in Woubrugge bij Vliko

Voor een container in Woubrugge bent u bij Vliko aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren in onze containerwebshop. En wanneer u vandaag een container besteld, kunnen wij hem morgen al bij u in Woubrugge leveren!
Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Woubrugge? Bekijk hier in welke plaatsen wij nog meer containers verhuren!

Of wilt u bedrijfsafval laten inzamelen in Woubrugge

Ook voor bedrijfsafval in Woubrugge is Vliko uw partner! Wij zamelen bedrijfsafval in Woubrugge in en verwerken het vervolgens in onze afvalcentrale. Hierbij proberen wij een zo groot mogelijk deel van het bedrijfsafval te recyclen. Zo bespaart u bij Vliko als bedrijf in Woubrugge niet alleen op de kosten van afvalverwerking, u zorgt ook nog voor een lagere CO2-uitstoot!
Wilt u meer weten of het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval in Woubrugge? Neem contact met ons op en wij informeren u graag vrijblijvend verder!

Bestel simpel & voordelig een container in Woubrugge

Ga nu naar onze webshop en bestel direct een afvalcontainer in Woubrugge! U ziet dat een afvalcontainer huren in Woubrugge bij Vliko vele voordelen heeft: lage prijs, snelle levering, prima service en wij proberen zoveel mogelijk afval te recyclen. Wilt u weten welke afvalcontainers u in Woubrugge kunt huren bij Vliko? Bekijk dan het overzicht van afvalcontainers in Woubrugge .