Over ons

Vliko is al ruim 50 jaar een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afval verwerking en recycling. Ruim 93% van de door Vliko ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met de missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier.

Uw afval is onze uitdaging. Wij streven naar een zo hoog mogelijk recyclingpercentage.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

2 augustus 2016

Vliko is trots op de verlenging en zal zich de komende jaren verder inzetten om het afval op de juiste wijze in te zamelen en duurzaam te verwerken

25 juli 2016

Alrijne Zorggroep en Vliko continueren de samenwerking op het gebied van duurzame afvalinzameling en verwerking op de locaties van Alrijne Zorggroep in Alphen a/d Rijn, Leiden en Leiderdorp.

20 juli 2016

Toonaangevend ‘waste-to-product’ bedrijf Vliko uit Leiderdorp, neemt de inzameling van bedrijfsafval over van de gemeente Leiden.

Containerverhuur in Leiden en omgeving

Vliko verhuurt afvalcontainers in de omgeving Leiden. Of u nu een afvalcontainer in Sassenheim, Leiderdorp, Noordwijk of Alphen aan den Rijn nodig heeft: bij Vliko bent u aan het juiste adres! Wij leveren ook containers in plaatsen zoals Lisse, Hillegom, Voorschoten en Katwijk. Ons operationele gebied bestaat kortom uit Leiden en de wijde omgeving.

Vliko haalt ook uw bedrijfsafval in omgeving Leiden op. Voor het verwerken en recyclen van bedrijfsafval in onder andere Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Noordwijk heeft u aan Vliko een milieuvriendelijke en betrouwbare partner. Wanneer wij uw bedrijfsafval in Leiden ophalen, recyclen wij namelijk minimaal 87% van uw afval!

Contactgegevens

Vliko B.V.
Achthovenerweg 17b
2351 AX Leiderdorp

Telefoon algemeen: 071-5892900
Telefoon verkoop: 071-5811700

Faxnummer algemeen: 071-5416095
Faxnummer planning: 071-5820130