Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Arbeidsvoorwaarden

Vliko wil het elke dag beter doen voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 100 collega’s ons elke dag beter helpen maken. Wij bieden je een salaris waar je blij van wordt en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteren wij van en daar heb jij je leven lang plezier van.

Wij volgen de CAO Beroepsgoederenvervoer van TLN met een goed basis salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk een collectieve zorgverzekering en een goed pensioen. Tevens kent Vliko goede overwerkregelingen, waarbij wij overigens geen 24 uurs diensten kennen, 's avonds ben je gewoon thuis.

Verplichte nascholing en certificering (door overheid) worden in huis georganiseerd en betaald. Verlengingen van specifieke rijbewijzen en bestuurderskaarten worden geregeld evenals keuringen. Voor relevante opleidingswensen staan wij open en worden waar mogelijk bekostigd. Gezondheid staat voorop en ook op dit gebied bieden wij waar nodig ondersteuning buiten het hebben van goed materieel en de standaard Arbo voorzieningen.

We vragen onze medewerkers periodiek (via een medewerkerstevredenheidsonderzoek) hoe zij vinden dat het gaat en gaan daarover met hen in gesprek. En delen zoveel mogelijk nieuws en leuke wetenswaardigheden in ons personeelsblad en hebben een actieve personeelsvereniging, die een paar keer per jaar leuke uitjes regelt.

En verder zijn wij gewoon. Gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met enthousiaste mensen die er samen de schouders onder willen zetten. De uitdagingen zijn er. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter kan voor onze klanten.