Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Leer-werktraject | BBL

Een leer-werk traject bij Vliko is werken en leren tegelijk. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je 1 of 2 dagen in de week naar school. Geld verdienen en je diploma halen, dat is toch cool!

Dus als BBL student werk je minimaal 20 uur per week bij ons en ga je één dag per week naar school. Onder begeleiding maak je kennis met het werk bij Vliko en leer je met klanten en met collega’s om te gaan. Voor deze werkplek volg je een studie aan het mbo. Je bent enthousiast en weet van aanpakken. Voor al onze functies moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Wil je zo’n opleiding kunnen volgen door te leren en te werken tegelijk (en dus ook al geld te verdienen) dan moet je minimaal een afgeronde vmbo-opleiding hebben, met de voor ons werkterrein relevante vakken.

Als je een leerbaan krijgt aangeboden, werk je op uitzendbasis. Tijdens de opleiding vindt iedere zes maanden een evaluatie plaats. Als jouw leer-werk traject succesvol en binnen de gestelde termijn afsluit, kun je voor een contract voor onbepaalde tijd in aanmerking komen.