Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Onze kernwaarden

Als Vliko kennen we de volgende kernwaarden:

Dit willen we graag vertalen naar redenen om voor en met ons te werken:

(Schone) toekomst, dat telt

Gewoon door ons werk te doen en natuurlijk steeds slimmer met afval om te gaan, werken we aan een schone toekomst voor de gehele samenleving, hoe mooi kan het zijn. En natuurlijk kijken we ondertussen waar we lokaal nog een extra steentje bij kunnen dragen aan een duurzamer geheel.

Aandacht voor wat werkt

Een bedrijf met een visie en duidelijke waarden, werkt motiverend. Making more from waste, betekent dat we allemaal samenwerken voor een schone toekomst. Bij ons gebeurt het. De basis is goed, maar het kan altijd beter, sneller, efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer. En dat kan altijd nog beter, en daarom zijn wij allemaal pro-actief en betrokken in en bij wat we doen en zo werken we aan innovatie, door gewoon te doen.

We hebben een neus voor leuke mensen

Onze medewerkers zijn eerlijke, gedreven mensen die met veel plezier samenwerken. Samenwerken voor de klant en met de klant. Informeel, direct en transparant communiceren en dat straalt ervan af als je onze terreinen oploopt (pas op, veiligheidshelm op)

De kansen liggen voor het oprapen

Heb jij het talent en de ambitie, dan helpen wij je verder met de juiste ondersteuning en training. Jouw instelling is net zo belangrijk als werk- en denkniveau en een diploma. Initiatief nemen en meedenken met collega’s en de klant, dat is belangrijk. Iedereen maakt weleens een fout. Dat mag. Sterker nog, we vinden het juist een goede manier om iets te leren.

Wij zijn er voor onze klanten

Vliko is een afvalverwerker die z'n vak serieus neemt. Wij hebben onze cultuur gebouwd op slagvaardigheid, flexibiliteit en meedenken. Gewoon doen en doen wat je belooft. Daardoor is het plezierig samenwerken – voor de klant en ook als medewerker.

Teamwork in balans

Teamwork is meer dan samen een klus klaren. Natuurlijk zijn wij een bedrijf, maar bij ons komen mensen op de eerste plaats. En wij hebben buiten het werk een leven, waarin het gezin vaak een centrale rol speelt. Daarom geloven we in het organiseren van het werk zodat het goed in balans is. In balans voor jou en ook voor het thuisfront. Een groot voordeel: je werkt dicht bij huis.