Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Sollicitatieprocedure

Wil je in aanmerking komen voor een mooie baan bij Vliko? Via onze website kun je solliciteren op een vacature. Onder elke vacature vind je de button ‘solliciteer’. Hier laat je je motivatie en cv achter. Zo spoedig mogelijk ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie, per e-mail of telefonisch. Check ook je map 'ongewenste mail', daar komt onze mail soms terecht.

Wij streven er naar je binnen twee weken een inhoudelijke reactie te geven. Een van onze recruiters bekijkt in die tijd of jouw profiel en cv-matchen met de vacature. Wanneer dit het geval is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de functie volgen er meerdere gesprekken en kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure. Het overleggen van voor de functie benodigde diploma’s en andere vereiste papieren (b.v. VCA) is voor jou geen probleem.

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters via personeelszaken@vliko.nl