Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Stages

Wij vinden stage lopen ontzettend belangrijk voor studenten van het MBO, LBO en HBO. Kennis maken met het bedrijfsleven, theorie in de praktijk zien werken is voor jou als student de echte voorbereiding op de rest van jouw werkende leven. De praktijkervaring die je tijdens de studie opdoet, verbetert jouw positie op de arbeidsmarkt na de afronding van de studie. En voor ons is het bieden van stage plaatsen een waardevolle investering in de toekomst, want wellicht blijf je wel bij ons na jouw afstuderen. Een win win dus!

Daarom zijn er binnen de organisatie gedurende het hele jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar. Op kantoor en ook soms op de buitenterreinen.

Als jij een specifieke stage opdracht hebt kun je deze altijd aan ons voorleggen. Mail ons jouw verhaal en verzoek. Wij komen zo snel mogelijk bij jou terug of er mogelijkheden zijn. Je kunt jouw aanvraag mailen naar personeelszaken@vliko.nl onder vermelding van stageplaats. Vermeld heel duidelijk de maanden waarin jij stage wilt lopen en welke opleiding je volgt.