Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bijrijders (fulltime)

Voor onze vestiging in Zoeterwoude zijn we op zoek naar bijrijders.

De organisatie

Binnen Vliko, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 90% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en klantgerichte collega die geen uitdaging uit de weg gaat! Samen met de chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het legen van rolcontainers bij bedrijven en/of kliko’s bij particuliere klanten op korte vaste routes. Voor deze werkzaamheden beschikken wij over vrachtwagens met achter-laadinstallaties, welke zijn voorzien van de modernste technieken. Nadat jij enige jaren ervaring hebt opgedaan als bijrijder krijg jij, bij goed functioneren, de mogelijkheid aangeboden om jouw rijbewijs C te halen op de kosten van Vliko / Renewi! Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om door te groeien naar chauffeur en de vrachtwagen zelf te besturen!

Natuurlijk ben jij minimaal in het bezit van een startkwalificatie, rijbewijs B en bij voorkeur een VCA diploma. Jij bent een echte doener en wilt graag verder leren / groeien in de praktijk.

Het team

Jij komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. Als Bijrijder kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie, waarbij je nooit ver van huis bent. Jij kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Tevens bieden wij een marktconform salaris en garanderen wij overuren. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button of stuur je brief met Curriculum Vitae naar Renewi Vliko BV, Industrieweg 24 C, 2382 NW, Zoeterwoude o.v.v. Bijrijder. E-mailen kan ook naar personeelszaken@vliko.nl

Direct solliciteren!