Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Chauffeurs (fulltime)

Voor onze vestiging in Zoeterwoude zijn we op zoek naar chauffeurs.

De organisatie

Binnen Vliko, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 90% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en klantgerichte collega die geen uitdaging uit de weg gaat! De functie van Allround Chauffeur is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden op verschillende soorten vrachtwagens.

Natuurlijk ben jij in het bezit van het rijbewijs CE inclusief Code 95 en een VCA diploma.
Je ziet het besturen van verschillende typen wagens als een uitdaging en je kan jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren.

Aantoonbare ervaring met portaal-, kraan- en/of containerwagens eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen en stratenkennis van de regio Leiden. Ervaring in de afvalbranche strekt tot aanbeveling.

Het team

Jij komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. Als Allround Chauffeur kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten en jouw vakkennis uit te breiden. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie, waarbij je nooit van huis bent. Jij kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Tevens bieden wij een marktconform salaris en garanderen wij overuren. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button of stuur je brief met Curriculum Vitae naar Renewi Vliko BV, Industrieweg 24 C, 2382 NW, Zoeterwoude o.v.v. Chauffeur. E-mailen kan ook naar personeelszaken@vliko.nl

Direct solliciteren!