Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

(Eerste) Monteur bedrijfswagens (fulltime)

Voor onze vestiging in Zoeterwoude zijn we op zoek naar een (eerste) monteur bedrijfswagens (40 uur per week)

De organisatie

Binnen Vliko, onderdeel van Renewi, bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 90% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en technisch onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat. De functie van Monteur Bedrijfswagens is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan onze vrachtwagens, kranen en shovels. Jouw technische kennis van bedrijfswagens in de breedste zin zorgt ervoor dat jij snel kan schakelen tussen verschillende technische problemen.

Jij bent opgeleid tot monteur en jij hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot eerste monteur met aanvullende bevoegdheden als APK keuren en prognoses stellen.
Jij zal daarbij zelfstandig, reparaties aan motoren en installaties verrichten en storingen lokaliseren en oplossen. Jij ziet de verschillende typen wagens en werkmateriaal als een uitdaging en kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren.

Jij hebt aantoonbare ervaring in het werken met bedrijfswagens eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen, dan wel bedrijfsautotechniek. Daarnaast beschik jij over kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek en jij bent in ieder geval in het bezit van een rijbewijs B.

Het team

Jij maakt onderdeel uit van een klein team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. Als monteur bij Vliko, onderdeel van Renewi, kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Je kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Tevens bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button of stuur je brief met Curriculum Vitae naar Vliko BV, Industrieweg 24c, 2382 NW Zoeterwoude t.a.v. afdeling personeelszaken. E-mailen kan ook: personeelszaken@vliko.nl

Direct solliciteren!