Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Meewerkend Voorman (fulltime)

Voor onze vestiging in Zoeterwoude zijn we op zoek naar een meewerkend voorman.

De organisatie

Binnen Renewi Vliko, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval, papier en kunststoffen op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 90% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

De functie van meewerkend voorman is gericht op het voorbereiden en (laten) verrichten van en leiding geven aan de recycling-processen en alle daarmee samenhangende werkzaamheden. Je bent hierin verantwoordelijk voor de bewaking van de kwaliteit van alle inkomende en uitgaande stromen. Je geeft, bij afwezigheid van de manager, leiding aan de recyclinghal medewerkers. Zelf verrichten van sorteerwerkzaamheden en de daarbij horende administratie is ook onderdeel van je werk.

Als collega ben jij enthousiast, betrouwbaar en technisch goed onderlegd. Daarnaast snap je waarom veiligheid en netheid op het terrein belangrijk is. Je bent in staat gevaarlijke situaties te herkennen en de wet- en regelgeving te vertalen naar de werkzaamheden tijdens het recyclingproces.

Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau en in het bezit van VOL-VCA diploma.

Het team

Jij maakt onderdeel uit van een klein, ambitieus, vakbekwaam en enthousiast team, bestaande uit zeven collega’s, waarmee je samenwerkt. Als meewerkend voormand bij Vliko B.V. kom jij in een dynamische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Je kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Tevens bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button of stuur je brief met Curriculum Vitae naar Renewi Vliko BV, Industrieweg 24 C, 2382 NW, Zoeterwoude o.v.v. Meewerkend voorman Renewi Vliko. E-mailen kan ook naar personeelszaken@vliko.nl

Direct solliciteren!