Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Onze cultuur

Werken bij Vliko s betekent werken voor een merk. Een merk om trots op te zijn. Bij ons is werken, echt meewerken. Meewerken binnen een moderne dynamische en groeiende afvalverwerker. Met ruim 100 collega’s werken wij elke dag mee met de klant. De klant staat bij ons centraal, in onze service, onze kwaliteit en door onze inzet. Dat betekent ook nogal wat voor onszelf. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen werk, jouw eigen materieel en echt pro-actief en betrokken zijn.

Als Vliko zijn wij echt geworteld in de Leidse regio en tegelijk zijn wij onderdeel van een groter geheel - de Shanks Group - en zijn daarmee marktleider in de Benelux. Dit betekent naast stabiliteit ook groei en bieden we afwisselende en uitdagende banen waarmee we allemaal samenwerken aan de ambitie ‘het zorgen voor een schone toekomst’.

Onze organisatie kent een platte organisatiestructuur. Wij kunnen lokaal ondernemend werken en door de open en no-nonsense cultuur kennen wij een prettige werkomgeving waar wij heel nuchter en transparant communiceren.

Wij vinden het belangrijk dat wij kunnen blijven groeien en dus dat jij blijft groeien in je werk. Dat doe je al door te werken bij ons als vooruitstrevend bedrijf, mocht je kansen zien dan kun je ze ook realiseren, door gewoon erop af te gaan. Kortom wij zijn een gezonde, groeiende en zelfstandige organisatie.

En als we dit vertalen naar onze dagelijkse praktijk dan zoeken wij

• Aanpakkers die graag buiten willen werken
• Klantvriendelijke meedenkers
• Vakmensen met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
• Nauwkeurig en betrouwbaar omdat veiligheid vooropstaat
• Doorzetters die graag zelfstandig werken